Vi tilbyder

Lars Nielsen Tømrer-snedker ApS. har eksisteret i snart fire år. Det startede i juni 2013 som et lille firma med mester og en lærling, men har i løbet af få år vokset sig til et firma med mester, fire svende samt to lærlinge.

Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde samt god kundekontakt til både faste og nye kunder – både før, under og efter arbejdets afslutning.

Vi samarbejder i dag med både private, kommunale institutioner, boligforeninger, virksomheder, sommerhusejere mm.

I det daglige påtager vi os både små og store opgaver og vi bestræber os på at løse alle opgaver med høj kvalitet. Firmaet råder desuden over et stort værksted med diverse snedkerimaskiner til særlige opgaver.

Vi har projekter i store dele af Nordjylland – bl.a. Løkken, Saltum, Blokhus, Pandrup, Hjørring, Aalborg, Aabybro, Brønderslev, Ingstrup, Vrensted, V. Hjermitslev og Hune.

Vi samarbejder med lokale håndværkere med andre faggrupper og professionelle leverandører.

Vi rådgiver gerne både før og under byggeprocessen omkring valg af materialer, vedligeholdelse, energioptimering og eventuelle lovmæssige krav.

Har du spørgsmål?

  Følg vores arbejde på Facebook

  This message is only visible to admins:
  Unable to display Facebook posts

  Error: (#10) This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
  Type: OAuthException
  Code: 10
  Click here to Troubleshoot.